Több száz állásajánlat Kecskeméti Főiskola Állásbörzéjén!

kecskeméti állásbörze2013. április 17-én rendezi a Kecskeméti Főiskola a már hagyományosnak mondható Állásbörze rendezvényét, mely idén már 16. alkalommal valósul meg a főiskola GAMF Karának campusán.

A rendezvényen a Kecskeméti Főiskola jelenlegi és volt hallgatóin túl olyan érdeklődőket is szeretettel várunk, akik munkát keresnek, munkahelyet váltanának, vagy csak kíváncsiak régiónk aktuális munkaerő-piaci helyzetére és igényeire, a cégek által kínált állás- és gyakornoki helyekre.

A börzén – rekordszámú – 46 kiállítói stand várja az érdeklődőket a Törös Olga Sportcsarnokban. A kiállítók között multinacionális cégek, kis- és középvállalatok, személyzeti tanácsadó cégek és állami szervezetek standjai is megtalálhatók lesznek.

A rendezvényben rejlő lehetőségeket jól mutatja, hogy a megjelenő cégek összességében közel ötvenezer főt foglalkoztatnak, a börzén 144 pozíciót kínálva, több mint 300 főt keresnek, és közel 100 gyakornoki lehetőség is jelentkezőre vár.

A rendezvény látogatása ingyenes, mint ahogy több ingyenes – az álláskeresést segítő – kiadvány és lehetőség is rendelkezésre áll majd. Az Állásbörzének saját kiadványa is készül, melyben minden résztvevő cég, és egyéb hirdetők is helyet kapnak majd.


Az Állásbörze időpontja: 2013. április 17. 9:00 – 15:00 óráig

Az Állásbörze helyszíne: Kecskeméti Főiskola GAMF Kar, Törös Olga Sportcsarnok

6000 Kecskemét, Izsáki út 10.

kecskeméti állásbörze


További információ: Kecskeméti Főiskola Hallgatói Szolgáltató Központ, 76/516-476, hszk@kefo.hu, http://karrier.hszk.kefo.hu

Az Állásbörze kiváló lehetőség a kapcsolatszerzésre és építésre, információszerzésre, konkrét ajánlatok megpályázására, az álláskeresést támogató ismeretek bővítésére!

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

 

Az Állásbörze kiállítói:

Az Állásbörze főtámogatói: Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., Electrolux Lehel Kft., LEGO Manufacturing Kft., Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., Andritz Kft., Bosal Hungary Kft.

Az Állásbörze kiemelt támogatói: Linamar Hungary Zrt., MSK Hungary Gépgyártó Bt., Johnson Controls, ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft., Continental-Contitech Rubber Industrial Kft., Obo Bettermann Hungary, Flextronics International Kft., Auchan Magyarország, Opel Szentgotthárd Kft., ZF Lenksysteme Hungária Kft.

Általános kiállítók: Trenkwalder Kft., Phoenix Mecano Kecskemét Kft., Magna Automotive (Hungary) Kft., UniTrade M&M Kft., IBV Hungária Kft., HVG Karrier Plusz, Jobline, Eures, ÁllásStart Magyarország Kft., Magyar Honvédség, Samsung Zrt., Helykereső, CabTec Kft., Tandofer Informatikai Kft., IB Controll Kft., ING Biztosító Zrt., Hübner-H Gumi- és Műanyagipari Kft., Tisza Cipő Csoport, Smaroglay és Tóth Személyzeti Tanácsadó Iroda, Adecco Kft., Richard Fritz Kft., CV-online, HAUNI Hungaria Kft., Aegon Magyarország ZRT., Autóflex-Knott Kft., Meló Diák/ Dolodidő Kft., NP Hungária Kft., Generali Providencia Biztosító Zrt., Work Force Kft., Hallgatói Szolgáltató Központ

Hirdetőink: IT Services, Dekra Arbeit, FürgeDiák